kurssit

Inner Humanity Camp 2016

Kesätapahtuma kaikille, jotka haluavat tunkeutua syvemmälle sisäiseen ihmisyyteensä.

Aika ja paikka: ke 27.7.2016 klo 18 – su 31.7.2016 klo 15 Rautialan kurssikeskus, Rautiala 17, Vesilahti (Lempäälä)

Kolme peruspilariamme ovat tietoisuus, taide ja sosiaalisuus.

Mikä saa elämän tuntumaan merkitykselliseltä, elämisen arvoiselta? Miten saan yhteyden omiin intohimoihini ja miten pystyn toteuttamaan niitä? Mitä yhteistä on niillä kokemuksilla, jotka nousevat kohokohdiksi rutinoituneen arjen keskellä? Miten niihin kokemuksiin päästään? Mitä ovat flowtila ja läsnäolo, ja miten niitä ylläpidetään? Miten pitää hauskaa ja saada “kicksejä” ilman päihteitä? Tällaiset kysymykset askarruttavat meitä, ja niiden ympärille haluamme tämän leirin rakentaa. Ihmiskohtaamiset ja taide ovat kokemustemme mukaan keskeisiä näihin kaikkiin kysymyksiin vastattaessa ja kyky tuntea ja havainnoida omaa tietoisuutta on ehdoton työkalu siihen kaikkeen. Haluamme kokemisen lisäksi myös tutkia, ymmärtää ja jäsennellä kokemaamme.

Tapahtumassa saattaa olla muutama puhe (alustus tai luento), mutta pääpaino on yhteisissä käytännöllisissä kokemuksissa, keskusteluissa ja tutkimustyössä.

Vuoden 2016 Campilla on myös paljon tilaa osallistujien omille aloitteille, workshopeille ja muille – ota yhteyttä meihin [innerhumanity@gmail.com], jos haluat järjestää jotain tai yllätä meidät paikan päällä!

Tilat meille vuokraa Kurjen ekokyläyhdistys ry yhteistyössä Kurjen biodynaamisen tilan kanssa. He valmistavat meille biodynaamista ja luomukasvisruokaa osittain omasta pellosta!

Hintaan 120€ (ke-su) sisältyy ohjelma, majoitus ja ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen).

Toivomme, että osallistujat tulisivat koko ajaksi keskiviikkoillasta sunnuntai-iltapäivään, mutta jos pääset osallistumaan vain lyhyemmäksi aikaa niin ota yhteyttä, keksitään jotain!

Ilmoittautuminen sähköpostitse innerhumanity@gmail.com 13.7.2016 mennessä. Ilmoitathan meille seuraavat tiedot, jotta osaamme valmistella tapahtuman hyvin: nimesi, ikäsi, asuinpaikkakuntasi, ruokarajoituksesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Saat vastausviestinä maksuohjeet ja tarkemmat saapumisohjeet (autamme kimppakyytien järjestelyssä). Tiedustelut sähköpostitse tai tarvittaessa puhelimitse 0504908873 (Topias).