Jäsenkorjausta ja luontaishoitoja


SCROLL DOWN

Jäsenkorjausta ja luontaishoitoja


SIES VAN RENTERGHEM

Olen koulutettu ja Kansanlääkintäseura ry:n rekisteröimä Kalevalainen jäsenkorjaaja. Valmistuin vuonna 2013 ja olen tehnyt hoitoja vuodesta 2010 Jyväskylässä, 2013-2014 päätoimisesti. Kansanlääkintäseura vaalii jäsentensä ammattitaidon ylläpitoa ja kehittymistä säännöllisin täydennyskoulutuksin.

Olen koulutukseltani myös luontaishoitaja. Valmistuin AK-luontaisterapiaopistolta vuonna 2013. Koulutus on Luonnonlääketieteen keskusliitto ry:n hyväksymä. Olen erikoistunut Shiatsu-terapiaan ja saan shiatsuterapeutin nimikkeen, kun saan lopputyöni valmiiksi.

Olen suorittanut lääketieteen perusopinnot Jyväskylän ammattiopistossa vuonna 2013

Luonnonmukainen terveys ja onnellisuus ovat minulle oleellisia lähtökohtia ja pyrin katsomaan ja kokemaan ihmistä ja luontoa kokonaisuutena. Kehitän itseäni monin eri tavoin tämän kokonaisuuden syvempään ymmärtämiseen. 

Vastaanottoni sijaitsee Kurjen ekokylässä. Kotisivuni, josta voit lukea lisää ja varata hoitoja: www.hoitolasies.com

 

Kurssit


Kurssit


kurssit

Inner Humanity Camp 2016

Kesätapahtuma kaikille, jotka haluavat tunkeutua syvemmälle sisäiseen ihmisyyteensä.

Aika ja paikka: ke 27.7.2016 klo 18 – su 31.7.2016 klo 15 Rautialan kurssikeskus, Rautiala 17, Vesilahti (Lempäälä)

Kolme peruspilariamme ovat tietoisuus, taide ja sosiaalisuus.

Mikä saa elämän tuntumaan merkitykselliseltä, elämisen arvoiselta? Miten saan yhteyden omiin intohimoihini ja miten pystyn toteuttamaan niitä? Mitä yhteistä on niillä kokemuksilla, jotka nousevat kohokohdiksi rutinoituneen arjen keskellä? Miten niihin kokemuksiin päästään? Mitä ovat flowtila ja läsnäolo, ja miten niitä ylläpidetään? Miten pitää hauskaa ja saada “kicksejä” ilman päihteitä? Tällaiset kysymykset askarruttavat meitä, ja niiden ympärille haluamme tämän leirin rakentaa. Ihmiskohtaamiset ja taide ovat kokemustemme mukaan keskeisiä näihin kaikkiin kysymyksiin vastattaessa ja kyky tuntea ja havainnoida omaa tietoisuutta on ehdoton työkalu siihen kaikkeen. Haluamme kokemisen lisäksi myös tutkia, ymmärtää ja jäsennellä kokemaamme.

Tapahtumassa saattaa olla muutama puhe (alustus tai luento), mutta pääpaino on yhteisissä käytännöllisissä kokemuksissa, keskusteluissa ja tutkimustyössä.

Vuoden 2016 Campilla on myös paljon tilaa osallistujien omille aloitteille, workshopeille ja muille – ota yhteyttä meihin [innerhumanity@gmail.com], jos haluat järjestää jotain tai yllätä meidät paikan päällä!

Tilat meille vuokraa Kurjen ekokyläyhdistys ry yhteistyössä Kurjen biodynaamisen tilan kanssa. He valmistavat meille biodynaamista ja luomukasvisruokaa osittain omasta pellosta!

Hintaan 120€ (ke-su) sisältyy ohjelma, majoitus ja ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen).

Toivomme, että osallistujat tulisivat koko ajaksi keskiviikkoillasta sunnuntai-iltapäivään, mutta jos pääset osallistumaan vain lyhyemmäksi aikaa niin ota yhteyttä, keksitään jotain!

Ilmoittautuminen sähköpostitse innerhumanity@gmail.com 13.7.2016 mennessä. Ilmoitathan meille seuraavat tiedot, jotta osaamme valmistella tapahtuman hyvin: nimesi, ikäsi, asuinpaikkakuntasi, ruokarajoituksesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Saat vastausviestinä maksuohjeet ja tarkemmat saapumisohjeet (autamme kimppakyytien järjestelyssä). Tiedustelut sähköpostitse tai tarvittaessa puhelimitse 0504908873 (Topias).

 

Talkoot


Talkoot


talkoot

Järjestämme ympäri vuoden talkoita sekä maatilan että ekorakentamisen puitteissa. Jos olet kiinnostunut ryhtymään säännölliseksi talkoolaiseksi, voit olla meihin myös suoraan yhteydessä odottamatta varsinaista virallista talkootapahtumaa. Voimme luvata, että aina on jotain tekemistä, kun vain katsotaan sopiva hetki.

Ira Hellsten 041-5289 672 ja Ari Hellsten 045-672 1302.